Summary of consultation issues for new house delivery owners (using functional categories) and solutions

1. There is water on the balcony:

Answer: Yes In order to leave space for the customer to lay the floor tiles thickly, the slope layer of the balcony is thin and the slope is not enough. It is normal for a small amount of water to accumulate.

2. The double and double door leaves can still shake after being closed:

Answer: Since the upper and lower latches of the sub-door leaf can only be fixed by the upper latch, after the hardcover floor construction is completed, the door leaf will not shake when all the upper and lower latch pins are fixed.

3. When the bathroom sewage pipe comes out of the wall, it is lower than the window top and cannot be blocked by the suspended ceiling. :

Answer: Since the upper part of the window roof is the window roof panel, air conditioning panel or structural beam, it is impossible to drill holes. The sewage pipe can only go out of the wall from here. During fine decoration Just encapsulate the parts below the ceiling.

4. The air conditioning duct of the second bedroom passes through the master bedroom:

Answer: The reason why the air-conditioning duct of the second bedroom passes through the master bedroom is that there is no wall stack beside the window of the second bedroom, so it is impossible to drill a hole. If the wall stack is added, the width of the second bedroom window must be reduced, which is detrimental to the lighting of the room. After careful consideration, we chose the option of having the air-conditioning ducts of the second bedroom pass through the master bedroom and be on the same level as the air-conditioning ducts of the master bedroom. There is no major aesthetic problem. The air-conditioning ducts can also be encapsulated during fine decoration.

5. The two octagonal windows are fixed and two open, why not make them all Open:

Answer: In the past, all four fans were opened. According to residents, all open fans were not conducive to indoor sealing. It is not suitable for daily use. Open 1-2 fans, so future designs will be changed to two fixed fans and two open fans.

6. Will the drainage ditch next to the underground garage of the villa accumulate water during heavy rains? :

Answer: There is a water well at the end of the drainage ditch. There is an automatic/manual dual-function drainage pump in the water well, which can ensure that rainwater is drained out in time. Drainage ditches and water wells are base areasIt is calculated and designed according to the regional heavy rainfall, and has been actually verified by previous built projects that there will be no accumulation of water.

7. Why is the kitchen floor not waterproof:

Answer: Because there is no floor drain on the kitchen floor, the vegetable washing water is discharged directly to the main drainage pipe through the drain pipe, so the kitchen floor is dry and does not need to be waterproof.

8. Why are there no cat eyes on the door:

Answer: Installing peepholes on household doors does not meet fire protection requirements and cannot pass the fire protection inspection. The installation of peepholes by the household owner during fine decoration can only be regarded as a personal act.

9. The elevator car is not decorated:

Answer: Part of the elevator car is temporarily undecorated. It is used as a freight elevator when the customer\’s indoor decoration is completed. When the indoor decoration reaches a certain level and the freight volume decreases, the opportunity will be chosen to decorate the car. compartment.

10. Can the wall between the kitchen and the work balcony be knocked down:

Answer: The walls that are not allowed to be demolished indoors are: shear walls, exterior walls, and household walls. If you want to knock down the brick wall between the kitchen and the working balcony, you must report it to the property management company for review.

11. Whether the balcony on the second floor can be closed by itself:

Answer: The purpose of building a two-story balcony is to benefit customers without counting the area of ​​the balcony. If you want to close it by yourself, you must consider the appearance of the community and your own safety. What exactly are they? What can be closed and how it should be closed must be implemented in accordance with the standards set by the property owners committee and the property management company.

12. Whether the sky garden can be closed by itself:

Answer: The sky garden can be closed by itself, but for the sake of the beauty and uniformity of the exterior facade, it must be closed according to the requirements and standards of the property management company.

13. Whether the balcony flower trellis beams can be self-sealing:

Answer: The purpose of making flower trellis beams for the balcony is to benefit the customers without calculating the balcony area. If the balcony is covered, it will affect the residents on the upper floor and cause conflicts. Therefore, in principle, I disagree. The capping will be determined after the owners committee is established and the owners committee solicits opinions from the majority of owners.

14. Can top-floor residents install solar water heaters on the roof:

Answer: House The design does not take into account the installation location and pipeline layout of the solar water heater. Installing a solar water heater will affect the beauty and uniformity of the entire community, and the pipeline layout of the solar water heater may cause leakage on the roof or exterior walls, so the installation of solar water heaters is not allowed.

15. Landscape garden glass does not require a large piece of glass. Is it to save costs? :

Answer: In the past, landscape gardens had a large piece of glass. The glass was transported indoors using a construction freight elevator during construction. Due to the large glass area, the current indoor elevator cannot transport it. If the glass If it is damaged, it cannot be replaced. Now a combination of multiple pieces of glass is used. This approach does not reduce the total glass area but increases the aluminum alloy frame material. The cost is not reduced but increased.

本站内容及图片来自网络,版权归原作者所有,内容仅供读者参考,不承担相关法律责任,如有侵犯请联系我们:609448834

(0)
华夏门网's avatar华夏门网
上一篇 2025年1月10日 08:05:49
下一篇 2025年1月10日 08:10:13

相关推荐

  • Nowadays, double and double doors are popular in kitchens! It doesn’t take up space and is beautiful. Smart people have already installed it secretly.

    What should I do if the kitchen door opening is too small? This is a problem I encountered recently when I was renovating a new house. Originally, I was more interested in double d…

    子母门 2024年12月12日
    130
  • 如何将防盗门改装成可以通风的?防盗门改装通风窗的方法是什么

    家里住的商品房买来有几年了,近来手头宽松,打算给房子做个翻新,首先要收拾的就是玄关入口那厚重的大木门。现在很多楼房都喜欢用木质门作防盗门,厚重、美观、具有一定的安全性,然而实在是很挡风,万一房间的朝向不佳,通风就很成问题。直接把整个门换掉很费成本,于是打算将木质的防盗门做个小改装,在中间加一个防盗窗,通风又大气。如何改装防盗门加装防盗窗,一起来看看吧。 家电…

    子母门 2023年11月18日
    450
  • 防火门监控系统CAD图纸设计的注意事项,让图纸识读变容易

    防火门监控系统是消防相关系统中的一个重要系统。其作用就是持续监控建筑内防火门的状态,通过系统获取当前防火门所处的状态,是打开,还是关闭,或者是异常。当火灾自动报警系统发现警情的时候可以联动防火门关闭,保障防火分隔和人员疏散,事关人身安全,故设立专门的系统对防火门的状态进行监控,这就是防火门监控系统。防火门监控系统由防火门监控器,防火门电动闭门器,防火门门磁开…

    子母门 2023年11月4日
    870
  • 农村大门风水禁忌,尺寸大小怎么确定

    大门风水禁忌带你一起了解下关于大门风水那些事儿。 农村大门风水应注意几点 农村院子大门可以根据自己的需要选择适合材料、功能、款式的门,不过门的设立要考虑到主人的本命,最好可以朝向本命的吉方,若是凶位可就要想办法折中了。 一、大门设计有讲究 1.风水讲求的是人与生活环境的的和谐,追求人在环境中能够舒适的生活。农村大门尺寸都要自主把握,简而言之,大门的尺寸应与房…

    子母门 2023年11月13日
    810
  • 非常后悔!子母门大气感yyds

    印象中子母门又丑有土,有着猪肝色的外皮?早就不是啦!现在的子母门也太好看了,对不起对不起,我对子母门的印象还停留在在十几年前,现在很后悔,家里装修的时候没有装一款子母门,真的很大气哇! 可能听到了大家对美和设计的渴望,现在的入户门设计简约又大气,再叠加加高门头和子母门的设计,来的人谁不说一句大气。 这几种情况很适合装子母门哦!如果你家想要打造高端大气、现代简…

    子母门 2023年9月23日
    920

联系我们

400-800-8888

在线咨询: QQ交谈

邮件:[email protected]

工作时间:周一至周五,9:30-18:30,节假日休息

关注微信